Karvan seikkailut

Terve.

Sami ”karva” haapasalmi on nyt se kaveri kuka täällä kirjoottelee. Uutta hommaa meikäläiselle, mutta kokeillaan ja katsotaan kuinka käy. Seinäjoelta olen lähtöisin, tällä hetkellä suurimman osan ajastani vietän Ranskassa Chamonixin kylässä.

Täälä on mies pieni, taustalla Glacier des bossons ja aguille du midi

Pyhältä ajauduin tänne kymmenisen vuotta sitten hyvä ystävän suostuttelemana. Oli toki ollut jo mielessä että pitäisi sitä nyt käydä vähä kattomassa miltä vuorilla näyttää, se vaati silti semmosen pikku tönäisyn että sain lähdettyä, ja sitä en ole katunut päivääkään.

Sitten mitä täällä mun blogissa tulee tapahtumaan. Eli harrastan laskettelua ja kiipeilyn kaikkia eri muotoja. Lähdetään siitä, että hiihto on ollut tietty se syy miksi tänne alun perin lähdin, mutta sitten lajeja on tullut lisää. Onneksi olin jo saanut pienen ensikosketuksen Pyhällä köysiin ja kiipeilyn eri muotoihin. Koska täällä sitten hommat onkin aivan toista luokkaa. Mutta ylöspäin oli päästävä ja sillä siisti. Nyt tällä hetkellä mulla alkaa olla pieni haju tästä hommasta, mutta vain pieni. Onneksi ihminen oppii uusia juttuja.

Ski mountaineering = Poikkeaa normaalista laskettelusta aika paljon. Välineitä on paljon enemmän kuin normaali puuterihiihtopäivinä, esim. valjaat, hakut, jääruuveja, pelastusvälineet, keitin, ruokaa.

Kiipeily.

Alppikiipeily, kalliokiipeily, mixed-kiipeily ja jääkiipeily.

laskeutuminen reitille.

Olhava , varmasti yksi Suomen hienoinpia paikkoja.

Että tällästä jännää, Katsotaan mitä tuleman pitää. Hyvää syksyä kaikille ja toivotaan että seuraava päivitys olisi jo lumisenpi, koska täällä tällä hetkellä ei voi paljon muuta kun käydä lenkillä ja kiipeilemässä kalliota. No kunto kasvaa. Iso kiitos Tierralle, joka pitää minut lämpimänä. www.tierra.se Ja Partioaitasta löytyy.

Moi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s