Mukavuutta ja lämpöä monoihin

Kun on oltava monot jalassa lähes joka päivä, niin on tarpeellista kiinnittää niihin vähän huomiota. Hyvät monot ovat tietenkin kaiken perusta. Omat jalkani ovat niin kummalliset, että kärsin hirvittävistä tuskista hiihtäessäni standardimonoissa, kunnes sain vinkin monojen muokkauksesta. Helsingissä monoja muokkaa ainakin Skiservice. Siellä katsottiin kohta, mitä piti levittää: ulkokenkää lämmitettiin ja laajennettiin. Nyt ei mono paina! Hyvä lisä hyviin monoihin on Superfeetin merinovillapohjallinen. Pohjallinen tukee jalkaa, sekä pitää sen paremmin paikoillaan ja merinovilla on lämpöominaisuuksiltaan aivan huippuluokkaa! Niin, eikä tietenkään pidä unohtaa merinovillaista laskettelusukkaa. Laskettelusukan idea on, että se on pitkävartinen, pysyy hyvin jalassa, ja on pehmustettu oikeista kohdista. Merinovilla materiaalina on ihan ehdoton! Koska merinovilla on luontaisesti antibakteerinen kuitu, ei sukkia tarvitse pestä joka käytön jälkeen, ja lisäksi ne ovat tietenkin lämpimät, siirtävät kosteuden pois iholta ja ovat mukavan tuntuiset jalassa. Tässä havainnollistus pohjallisen leikkaamisesta:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Pohjallisten leikkaus voisi toki olla helpompaa esimerkiksi kunnon saksilla, mutta hoituu se hätätapauksessa myös Leathermanilla. Leatherman on ihan ehdoton yleistyökalu joka paikkaan. Omani (kuvassa) on kuitenkin jo hieman vanha. Suosittelen lämpimästi kaikille Bit kitillä varustettua versiota (esim. Wave+bitkit), silloin käytössä on aina myös laaja valikoima erilaisia ruuvaripäitä.

Niin ja Superfeetiltä löytyy toki myös laaja valikoima muitakin pohjallisia, joilla melkein mistä tahansa kengistä saa mukavat ja ergonomiset. Käy sovittamassa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s