Terveiset Thaimaasta!

Markus, Martta, Rafael ja Emma lähettävät aurinkoiset terveiset Thaimaasta. Meillä kaikilla on vähintään yhtä mukavaa kuin Martalla kuvassa.

Martta 3v viettää kuukauden Thaimaassa perheensä kanssa. Pienten lasten suojaaminen auringolta on äärimmäisen tärkeää. Aurinkorasva, suojaava päähine, aurinkolasit ja auringolta suojaavat uimavaatteet tuovat yhdessä hyvän suojan Thaimaan polttavan auringon alla. Martan mieluisin asuste reissussa onkin Julbon pinkit Looping 3 aurinkolasit. Pikkuveljellä 1v tietysti siniset Looping 1 lasit.

Tulossa käytännön kokemuksia ja testejä kuinka seuraavat varusteet toimivat perhelomalla: Ospreyn matkalaukut, merinovilla, kuivapussit, juomapullot…

Mainokset
This entry was posted in Henkilökunta reissaa and tagged , , , , , , by Partioaitta. Bookmark the permalink.

About Partioaitta

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä kombinaatio on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme Sinua palvella. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s