Maya 2012

Kuvaukset on saatu päätökseen, ja suurin osa porukasta on nyt kotiutunut. Saimme helmimateriaalia ja nyt alkaa jälkituotannon vaihe.

Palenque

Palenque

Olipahan kaikkien aikojen reissu eikä maailmanloppuakaan tullut! 🙂
Iso kiitos siitä kuuluu Partioaitalle! Monet kokemuksista olisivat jääneet väliin ilman
pro-luokan välineistöä. Vedenpuhdistin oli välttämätön viidakossa ja upeiden vesiputousten vesi muuttui turvallisesti juotavaan muotoon käden käänteessä.

Therm-a-Rest Trail Lite ja Fjällräven Singi Lightweight 2

Therm-a-Rest Trail Lite ja Fjällräven Singi Lightweight 2

Laadukkaat teltat pitivät ryhmän kuivana kovien sateiden ja jopa mutavyöryjen seassa, ja erikoismaininta Thermarestin makuualustoille: aivan ehdoton tuote niin Lapissa kun viidakossakin – takaa todella makeat yöunet. Tosin tähtikirkkaat yöt menivät satumaisesti myös loikoillessa palmujen välissä riippumatossakin!

Ticket To The Moon Compact Hammock

Ticket To The Moon Compact Hammock

Keen-sandaalit

Keen-sandaalit

Silti ykköspalkinto Maya-raunioita ja viidakkoa samotessa menee Keenin sandaaleille! Käsittömättömän mukavat ja tukevat varpaita suojaavat kengät, joilla ei onnistunut liukastumaan edes kaatosateessa jyrkkiä pyramideja kivutessa. Aivan ehdoton hankinta lämpimiin maihin!

Meksiko on mahtava maa, jossa yhdistyvät muinaishistoria sekä Karibianmeren turkoosit aallot perunahiekkarantoineen hienolla tavalla! Herkullista ruokaa unohtumatta. Muy Bien!

Maya-ryhmä kiittää ja kumartaa!

Partioaitta on ollut mukana sponsoroimassa työnimellä Maya 2012 liikkuvaa retkikuntaa heidän dokumenttikuvauksissaan joulun tienoilla. Varustimme heidät retkeilyvarustein. Tässä heidän yhteenveto matkasta ja kommentit miten varusteet toimivat. Enemmän kuvia nähtävillä Facebook-sivuillamme. Dokumentti julkaistaan vuoden 2013 aikana, ja siitä enemmän tietoa saatavilla mm. Facebook-sivuillamme lähempänä julkaisuajankohtaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s