Terveiset Hakubasta

Hakuba, Japani 25.1.2013

24 tuntia kotiovelta matkustettuani, saavun Hakuba Powder Lodgen pihalle. Könyän sisään suksipussini, reppuni ja matkalaukkuni kanssa. Omistaja toivottaa minut tervetulleeksi, täällä tulen siis viettämään kolme seuraavaa viikkoa. Ulkona pöllyävä lumimyrsky enteilee hyvää huomista.

Ensimmäinen laskupäivä ei tuota pettymystä. Lunta on tullut viimeisen kahden vuorokauden aikana noin metrin, ja se on täysin pöllyävää pakkaslunta, puuteria. Ikuisuudelta tuntuvan bussimatkan ja hissinousujen jälkeen pääsemme vihdoin Cortina- laskettelukeskuksen harjanteelle. Pudottaudumme ensimmäiseen laskuun innosta kiljuen. Pari ensimmäistä käännöstä ovat hieman haparoivia, onhan viime puutereista kulunut melkein vuosi, mutta nopeasti löydän normaalin laskutemponi. Puolivälissä jyrkkää metsärinnettä vedän keuhkot täyteen Japanin valkoista kultaa, tällaista en olekaan ennen maistanut!

Lunta on tosiaan riittämiin, onneksi Tierran uusi Rond-takki ja Roc Blanc -housut pitävät sen ulkopuolella. Varusteista kerron lisää tuonnempana.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s