Karvan seikkailut

Moi.

Aika vierii, vaikea aloittaa taas mistään, aloitan siis taas siitä mihin viimeksi jäin.

Eli Chamonixiin ja kalliokiipeilyyn.Syksyhän meni oikein mukavasti, olin yrittänyt valmentaa itseäni henkisesti ja fyysisesti useamman köydenmitan reiteille ja lopputulos oli itselle enemmän kuin tyydyttävä: huomasin että saankin itsestäni jopa enemmän irti korkealla kun sport-reiteillä, ainakin fiilis oli sellainen ja paksun pojan oli hyvä kävellä reilusti ennen kiipeilyä niin paikat aukesi.Varmasti asiaan auttoi porukka kenen kanssa sai kiivetä, ei parempaa olisi voinut toivoa. Kiitos jo valmiiksi Autiolle, Kelsolle, Magikselle ja ulkomaan ystäville.

Tatun ja kelson kanssa monteverin ala slabeilla , hieno 6a+ halkeama .

Tatun ja kelson kanssa monteverin ala slabeilla , hieno 6a+ halkeama .

Ei voi sanoa, että olisin kiivennyt vapaasti juurikaan mitään näistä reiteistä, mutta ei se osassa kaukana ollut ja muutama ihan menikin. Kokemusta tuli sitä enemmän ja odotankin ensi syksyä todella paljon.

Thorin ja Naten kanssa kalliokiipeilemässä.

Aika kuluu mukavasti kun touhuaa, tästä on hyvä siirtyä myöhempään syksyyn. Kelit alkoi hieman huononemaan kalliokiipeilyä ajatellen, joten vaihdettiin kiipeilymuotoa. Käytiin Naten kanssa kiipeämässä vähän helppoa alppikiipeilyä, reitiksi valittiin Col du Planin pohjoisseinä.

Alussa pientä videota reitiltä.

Sitten alkoikin jo sataa lunta ihan kivasti ja sain onneksi sukset jalkojen alle ja ei muutakun mäkeen. Seuraavana päivänä lento takaisin Suomeen, meinas tulla hieman kiire pakata kaikki.

Piti sitä keksiä jotain uutta tekemistä ja oli jo aika aloittaa jääkiipeilykausi. Sami ”Kelso” Modenius oli sopivasti menossa Abiskoon Pohjois-Ruotsiin kurssille ja hänelle ei tietysti riittänyt vielä kurssin anti ja muutama kiipeilypäivä ennen sitä. Tulin hänen seuraksi neljäksi päiväksi kiipeämään heti kun kurssi oli loppunut, Kelsolla olikin sitte jo 10 päivää pohjalla, mulla pyöreät 0. Siitä sitten toimeen ja aloin kyseleen, et mitä tehdään,  johon Kelso et Kaisepakte: isoin ja siistein lähialueilla. Heti lirahti lusikallinen. Kolmena päivänä käytiin Kaisepaktella ja yhtenä tuuli liikaa, jolloin oli pakko mennä alemmas .

Kuvat hieman laadultaan huonoja, sorry.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Jääkiipeilyn parissa onkin sitte vierähtänyt aika ihan mukavasti ja töitä oon yrittänyt tehdä siinä sivussa. Kevään reissu Ranskassa jo takana, siitä lisää myöhemmin. Vetäkää karvan verran paremmin ja olkaa varovaisia.

Karva.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s