Viikon matka Como-järvelle kesäkuussa 2013

Matkasimme kuuden hengen porukalla Como-järven alueelle kesäkuussa ja vuokrasimme sieltä viikoksi tuttavien avustukselle edullisen huoneiston Bellanon pienestä kylästä.

Koko järven ympäristö on kiinnostava. Järveä ympäröi korkeat vuoret ja joidenkin yllä voi nähdä jopa lumihuiput.

Patikointia_Como-jarven_ymparistossa

Teimme useita reissuja – pääosin korkeuksiin – mutta kävimme myös melomassa Como-järvellä. Monet kylät tarjoavatkin kajakkivuokrausta, tai muuta kulkuvälinettä vesille. Yhtenä päivänä matkasimme Sveitsin puolelle linja-autolla ja useimmat kuvat ovatkin Monte Generosa-vuorelta (1704 m). Sen huipulta lähtee lukuisia polkuja läheisiin kyliin joissa uupunut kulkija voi levätä herkullisten pasta- tai pitsa-annosten ääressä.

Kuva jossa on taloja, on taas Pian delle Betulle-vuorelta, Italian puolelta. Tämän tapaisia huikeita polkuja ja maisemia tuntui olevan joka ”nyppylän” päälle.

Maisemia_Pian_delle_Betulle-vuorelta

Como-järven pohjoisosassa sijaitseen Lago di Metzolan luonnonsuojelualue, joka myös meitä kovasti kiinnosti. Koko päivän kuitenkin satoi niin paljon että näimme vain vettä. Toivottavasti seuraavalla kerralla pääsemme näkemään senkin!

Como-jarven_vuoristoa

Reissaaja: Hanna

Mainokset
This entry was posted in Henkilökunta reissaa and tagged , , by Partioaitta. Bookmark the permalink.

About Partioaitta

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä kombinaatio on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme Sinua palvella. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s