Käyttökokemukset Fenix BT-10 -pyörälampusta / Petri

Haimme Facebookissa Fenix BT10 -pyörälampun testaajia, ja saimme paljon hyviä hakemuksia. Tässä Petrin ensimmäiset käyttökokemukset lampusta.

Fenix BT-10 -pyörälamppu

Fenix BT-10 -pyörälamppu

Nyt on lamppua testattu viikon verran.

Ensimmäiseksi pakkauksen sisältö ja käyttöönotto:
Pakkaus sisälsi lampun, kaksi erikokoista johtoa lampun ja patterikotelon kiinitykseen, erikokoisia kiinnityslenkkejä pyörän runkoon lampulle, patterikotelon ja suojakotelon sille.

Ohjeita ei ollut suomeksi, mutta eipä tälle nyt hirveästi ohjeita tarvitsekaan maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle.

Patterien asennuksesta aloitin, ja kotelo oli helppo pyörittää auki ja pattereiden oikeenpäin saaminen selvisi kotelon kuvista nopeasti. Kansi oli vain yhden päin paikalleen menevä, jonka pienestä hahlosta erotti. Joten sekin meni näppärästi, kun rauhallisesti laittoi paikalleen. Kiinnityslenksuja oli montaa eri kokoa ja niistä silmämääräisesti toiseksi isoimman nappasin mukaan ja lähdin asentelmaan lamppua pyörän runkoon. Se asettuikin muutaman pyörittelyn jälkeen paikalleen ja sitten vain lyhyempi piuha lampusta patterikoteloon kiinni, jonka olin sujauttanut sille kuuluvaan suojapussiin.

Suojaupussi oli tarrakiinityksellä eikä siksi ollut ehkä paras kireyden saamiseksi oikeanlaiseksi. Mutta kyllä se kuitenkin paikallaan pysyi ohjaustangon alapuolella.
Johto olisi jopa saanut olla lampun ja patterikotelon välissä hieman lyhyempi.
Näihin asennuksiin kului aikaa noin 5-10minuuttia.
Sitten itse lampun toimintoihin. Ne ovat yksinkertaiset ja valoja on helppo vaihtaa vauhdista. Itse olen viikon aikana käyttänyt toiseksi tehokkainta valotehoa, joka on ollut riittävä aamuisin kuuden maissa.
Tehokkain ei ehkä kuitenkaan ole paras, koska tuntuu, että sillä häikäsee kaikki vastaantulijat ja se syö sen verran enemmän paristojakin.
Himmeintä ominaisuutta en ole vielä hirveästi käyttänyt, mutta se toimisi parhaiten alkuillasta.
Lampun painike on hyvin reagoiva painalluksiin ja on sopivan kokoinen. Olen käyttänyt lamppua myös ohuiden hanskojen kanssa ja ei minkään valtakunnan ongelmaa tehojen vaihdossa.Lamppua pystyy myös hyvin kääntelemään ja siirtämään rungossa, kiitos loistavan kiinnityssysteemin joustavuuden!

Lamppu on pieni ja kevyt. Ulkonäkönsä puolesta varmasti miellyttää jokaista.

Lampun irrottaminen pyörän rungosta pimeälläkin onnistuu nopeasti, koska kumilenksussa on lipare josta on hyvä ottaa kiinni.
Lamppu menee sutjakaasti vaikka laukun tai repun uumeniin, jos ei halua jättää varkaiden vietäväksi.

Hinta/laatusuhteeltaan hyvin lupauksensa pitävä, ja voisin suositella näin ensituntumalla kelle tahansa. Hyvällä pidolla tästä on useammaksi vuodeksi eteenpäin hyvä kumppani!

Mainokset
This entry was posted in Tuotetesti and tagged , , , , , , , , by Partioaitta. Bookmark the permalink.

About Partioaitta

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä kombinaatio on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme Sinua palvella. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s