Käyttökokemuksia Fenix BT-10 -lampusta / Eero T

Haimme Facebookissa Fenix BT10 -pyörälampun testaajia, ja saimme paljon hyviä hakemuksia. Tässä Eero Tolosen ensimmäiset käyttökokemukset lampusta.

Fenix BT10 -lamppu on tuntunut hyvältä käyttää, ja vaikuttaa kestävärakenteiselta. Lamppua on ollut helppo käyttää myös hanskat kädessä. Kiinnitysosat olivat riittävät, ja lamppu oli helppo asentaa pyörään. Paristokäyttöisen lampun ongelma on valotehon heikkeneminen pakkaskelillä, ja se näkyi myös tässä lampussa.

Fenix BT-10 -pyörälamppu

Fenix BT-10 -pyörälamppu

Fenix BT-10 -pyörälamppu

Fenix BT-10 -pyörälamppu

Lampun suurin valoteho saisi minun mielestä olla 500 lumenin luokkaa (toim. huom. BT20-lampussa valoteho 750 lumenia), mutta BT-10 -lampun 350 lumenin valovoimalla näkee myös tarpeeksi hyvin. Lampulla näki ajaa normaaleissa keliolosuhteissa, kolot ja urat erottuivat tiestä.

Lampun kiinnitysosat ovat riittävät, mutta otsapannan toimintaideaa en vielä ole hoksannut. Aivan kuin siitä puuttuisi jokin solki. Lampussa ihmetytti myös se, että se ei toiminut ilman jatkojohtoa, nimittäin ilman jatkojohtoa liitos oli todella huonosti pitävä eikä antanut siten virtaa. Johtojen liitos ei lukittaudu, ja kolosella tiellä antoi periksi. En tiedä onko kyseessä sitten valmistusvirhe vai suunnitteluvirhe, mutta ehdottaisin että johtojen liitokset kannattaa tehdä jämäkämmiksi, jotta se ei anna periksi. Eli liitoksen takia lamppu oli kolosella tiellä tarpeeton.

Mainokset
This entry was posted in Tuotetesti and tagged , , , , , , by Partioaitta. Bookmark the permalink.

About Partioaitta

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä kombinaatio on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme Sinua palvella. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s