Käyttökokemuksia Fenix BT-10 -lampusta / Eero T, loppuraportti

Haimme Facebookissa Fenix BT10 -pyörälampun testaajia, ja saimme paljon hyviä hakemuksia. Tässä Eero Tolosen loppuraportti lampusta.

Fenix BT10 -lamppu on mainion oloinen, helppo kiinnittää, kestävän tuntuinen ja erittäin helppo käyttää myös hanskat kädessä. Niin sanottu kaksoisvalokeila on hyvä, vaikka olisihan hyvä valokeila ollut myös leveä spotti ja silti hyvä hajavalo. Mutta pyöräilyyn oikein mainio valokeila.

Fenix BT10 -pyörälamppu

Fenix BT10 -pyörälamppu

Johtoa on tarpeeksi, mutta liitokset eivät ansaitse kehuja. Lumilight-otsalamppua jo vuoden käyttäneena suosittelen ottamaan mallia kyseiseltä merkiltä liitoksien toteutukseen. Patterin kesto on patterikäyttöiselle lampulle hyvä, olisin voinut olettaa virran loppuvan nopeamminkin. Tosin pakkasella patterit valetyhjenevät eivätkä pyöritä lamppua täydellä teholla, mutta minä niin sanotusti annan sen pattereille anteeksi. Lamppua olisikin parasta pyörittää 18650 lion -akuilla.

Olen tykännyt käyttää lamppua, ja aion käyttää sitä jatkossakin pyöräilessä. Koloisille teille yritän saada liitokset pitäviksi teipillä, mutta tähän mennessä ongelman havaittuani olen ajellut suosiolla tasaisemmilla alustoilla.

Mainokset
This entry was posted in Tuotetesti and tagged , , , , , , , , by Partioaitta. Bookmark the permalink.

About Partioaitta

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä kombinaatio on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme Sinua palvella. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s