Käyttökokemukset Fenix BT-10 -pyörälampusta / Jani, loppuraportti

Haimme Facebookissa Fenix BT10 -pyörälampun testaajia, ja saimme paljon hyviä hakemuksia. Tässä Janin loppuraportti lampusta.

Mainokset
This entry was posted in Tuotetesti and tagged , , , , , , , , by Partioaitta. Bookmark the permalink.

About Partioaitta

Partioaitta aloitti toimintansa jo vuonna 1928 Helsingissä. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä kombinaatio on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme Sinua palvella. Yli 80 toimintavuoden aikana Partioaitan omistajina ovat perinteisesti olleet partiolaiset. Nykyään omistajana on Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB omistaa Naturkompaniet -kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

2 thoughts on “Käyttökokemukset Fenix BT-10 -pyörälampusta / Jani, loppuraportti

  1. Hidas kiinnittää? Itselläni bt20 kiinnittyy kippuratangon alaotteeseen muutamassa sekunnissa ja akku pysyy ortliebin tankolaukussa. Helppo ja nopea. Tarkemman säädön valon kulmaan voi tehdä ajaessa.

  2. Aiheeta lähellä oleva hyvä video valoista: http://www.youtube.com/watch?v=bnrqe5V379Q
    Eli tämäkin fenix valo näkyy hyvin autoilijoille.

    Hei, Timo. Kiitos kysymystä. Kyllähän se kiinnitty itselläkin harjoitellessa nopeammin, mut onhan se hitaampaa kuin telakallinen lamppu kun itse olen irrotellu lamput ja akut kaupassa käydessä. Aika helposti pyörästä lähtee kaikki irtotavara varkaiden mukaan, niin liika varoivaisuus ei haittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s